top of page
  • vpatskan

Організація дистанційного навчання в гімназії

До уваги батьків та учнів гімназії!

1. Під час організації дистанційного навчання вчителі чітко дотримуються нормативно-правового забезпечення з цього питання. (Лист МОН № 1/9-609 від 02.11.20 року, Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженим наказом МОН від 08 вересня 2020 року № 1115).

Дистанційне навчання організовується для здобувачів освіти, які хворіють, знаходяться на самоізоляції та згідно заяв батьків.

2. З метою забезпечення організації освітнього процесу та виконання освітніх програм використовуються інструменти онлайн-спілкування та електронні ресурси в синхронному або асинхронному режимах (за вибором вчителя), практикуються індивідуальні консультації та самостійне опрацьовування навчального матеріалу.

Синхронний режим - включення відео-зв’язку вчителем за посиланням під час проведення уроків за розкладом

Асинхронний режим - проведення онлайн-консультацій протягом 15-20 хв в консультаційні години вчителя.


3. Для ефективного впровадження системи дистанційного навчання передбачаються форми зворотного зв’язку зі здобувачами освіти та їх батьками. (ТІЛЬКИ корпоративна пошта).


4. На сайті гімназії розміщено посилання на таблицю «Дистанційне навчання» гімназія №34 «Либідь» ім. Віктора Максименка», де вказані посилання на ZOOM або MEET та посилання на домашнє завдання для кожного класу.


ВАЖЛИВО! Дистанційне навчання організовується для учнів, які не мають медичних протипоказань до занять з комп’ютерною технікою.



З повагою

Директор Алевтина Тадеушівна Багінська


126 переглядів0 коментарів
bottom of page