top of page
  • abahinska

Процедура формування додаткового 5-го класу на 2023-2024 н.р.


На 2023-2024 навчальний рік планується формування додаткового 5-го класу. Реєстрація на вступ до 5-их класів розпочнеться з 15 квітня 2023 року через реєстраційну формуна сайті гімназії.

Заяви щодо наміру зарахування дітей до 5-го класу реєструватимуться (розглядатимуться) також в електронній формі на адресу headmaster34@ukr.net. Зразок заяви знаходиться на сайті https://www.lybid.kiev.ua/attend-lybid

Дітей, що проживають за територією обслуговування гімназії буде зараховано після подання батьками заяв та документів, що посвідчують проживання за територією обслуговування та написання заяви на зарахування.

Діти, які не відносяться до території обслуговування будуть зараховані при наявності вільних місць. У разі більшої кількості поданих заяв на вільні місця будуть проведені конкурсні випробування. Запрошення на участь у конкурсному випробуванні надійде на електронну адресу, яку Ви зазначили в формі реєстрації на вступ.

Процедура вступу в 5 клас у разі формування додакового класу:


  1. Заповнити форму реєстрації на вступ.

  2. Для дітей території обслуговування: подати відповідні документи щодо належності до неї, написати заяву на зарахування.

  3. Для дітей, які не належать до території обслуговування: пройти конкурсні випробування на вільні місця у разі їх меншої кількості відносно поданих заяв.

  4. Подати документи.

  5. Дочекатися наказу про зарахування до 5 класу.

Зразок заяви знаходиться на сайті https://www.lybid.kiev.ua/attend-lybid


Телефон для довідки: 095-351-24-02


З повагою -

директор Алевтина Тадеушівна Багінська


62 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page