top of page
  • vpatskan

Дистанційне навчання - листопад 2021

До уваги учасників освітнього процесу гімназії #34 "Либідь" !

➡️З 01 листопада 2021 року розпочинається навчання в дистанційній формі для учнів 1-11 класів. Це вимушений захід, який запроваджений на рівні всього міста Києва.

☝️ Нагадуємо Вам, що уроки можуть відбуватися як в онлайн (синхронно, найчастіше з використанням платформи ZOOM, Meet, тестів або інших ресурсів, але у режимі реального часу) та і офлайні (асинхронно, тобто через розміщення відеороликів, відеоінструкцій, презентацій та завдань на платформі Human для учнів 1-4 класів, платформі Просвіта.net для учнів 5-11 класів.

📑Усі навчальні заняття відбуватимуться відповідно до існуючого розкладу уроків з 08:30 год.

🛎️Уроки з використанням відеододатків триватимуть для

⏳1-2-х класів - 15 хв. з урахуванням часу на ранкове коло.

⏳3-4 класів - 20 хв. з урахуванням часу на ранкове коло.

⏳5-7 класів - 20 хв.

⏳8-9 класів - 25 хв.

⏳10-11 класів - 30 хв.

🗣️Наші правила комунікацій під час дистанційного навчання :

➡️Зв’язок з класним керівником. У разі хвороби дитини або неможливості долучитися до дистанційного навчання повідомте про це класного керівника, а він, у свою чергу, повідомить про це колег.

➡️Організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється в межах робочого часу педагогічних працівників, тому зворотній зв’язок надаватиметься з 08.30 до 18.00 даного робочого дня (або на наступний день з часу Вашого звернення). Вихідні та святкові дні не є робочим часом вчителя!

➡️ Якщо з будь-яких причин учителька- або вчитель-предметник протягом двох діб із часу Вашого звернення не виходить на зв'язок, Ви маєте право звернутися на електронну пошту адміністрації закладу headmaster34@ukr.net для оперативного вирішення питання щодо організації дистанційного навчання. Для того, щоб Ваше звернення було розглянуто якнайшвидше, у полі «Тема» напишіть прізвище та ім’я вчителя або вчительки, з яким/якою Ви не змогли зв’язатися. Якщо такої інформації Ви не маєте, то вкажіть предмет і клас, у якому навчається Ваша дитина.

➡️ Дотримання правил культури роботи в режимі дистанційного навчання. Підключаючись до онлайн уроків необхідно під власним іменем та прізвищем, з вимкнутим звуком на час викладання вчителем матеріалу, увімкнутою камерою.

➡️Звертайте увагу на час надсилання робіт.

➡️Для комунікацій використовуємо корпоративну пошту.

БУДЬМО ЗДОРОВІ!

З ПОВАГОЮ -

директор Алевтина Тадеушівна Багінська

Покликання на таблицю дистанційнонр розкладу уроків можна знайти на сайті гімназії або скористатися покликанням внизу текста 👇



315 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Коляда

bottom of page