top of page
  • abahinska

З 1 вересня навчання розпочнеться у звичному режимі!

Оновлено: 7 жовт. 2020 р.

Навчання з 1 вересня розпочнеться у звичному режимі!

Гімназія 34 "Либідь" ім.Віктора Максименка готується прийняти дітей!

Навчальний процес в Україні розпочнеться 1 вересня. Діти будуть відвідувати уроки, як у колишні докарантинні часи. Не буде віддаленого навчання, двох змін та уроків в онлайн режимі. Влада прийняла остаточне рішення щодо організації навчання дітей у закладаах освіти.

-Батьки школярів можуть радіти, з 1 вересня школи України запрацюють у звичному режимі, - повідомив головний санлікар країни Віктор Ляшко.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко в ефірі передачі «Свобода слова Савіка Шустера» розповів, що новий навчальний рік в Україні буде проходити в звичайному режимі. Звичайно ж, зважаючи на епідемічну ситуацію, в окремих районах, які будуть визначені в «червону зону» по захворюваності коронавірусом, можливі виключення.

Суть винятків полягає в тому, що навчальні заклади будуть закриватися на карантин, якщо епідпоріг з захворюваності перевищений. До речі, нічого незвичайного в цьому немає, Віктор Ляшко нагадав, що під час епідемій грипу та ГРВІ школи в Україні закривали на кілька тижнів, щоб захистити дітей від інфекції.

212 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Коляда

bottom of page