top of page

Громадський бюджет Києва 2018

До Громадського бюджету Києва на 2018 рік ми подали 3 індивідуальних проекти

ДОРОГІ ДРУЗІ! Підтримайте наші проекти. 5 проектів – 5 голосів! Нам вкрай потрібна ВАША підтримка!
До Громадського бюджету Києва на 2018 рік ми подали 3 індивідуальних проекти (Басейн №217, Вікна № 219, Ганок № 222), в двох проектах є партнерами інших подільських шкіл № 10,45,63,243 (Стем-лабораторія, Актова зала)

Деталі проєкту

Сучасний басейн для гімназії 34 “Либідь”

Сприяти загальному загартовуванню організму, зміцненню імунітету; зміцнювати опорно-руховий апарат і суглоби у дітей; сприяти формуванню правильної постави і профілактики плоскостопості, урізноманітити проведення уроків фізичного виховання, ефективно проводити заняття спортивної секції з плавання, ЛФК.

Збереження тепла у гімназії 34 “Либідь”

Заміна вікон у гімназії на металопластикові дозволить суттєво змінити використання енергоресурсів та забезпечить комфортний мікроклімат приміщень, а також збереже будівлю від руйнування та забезпечить належні санітарно-гігієнічні умови перебування дітей у гімназії та суттєво зекономить державні кошти, кошти міського бюджету.

Ганок для гімназії 34 “Либідь”

Проект передбачає ремонт центральних сходів при вході до гімназії, замінну віконних та дверних блоків, встановлення пандусу. Створення привабливого вигляду та безпечного входу, адже гімназисти такі естети!

Галерея проєкту
bottom of page